Inloggen op Mijn FantasiaCraft

Hoe log ik in op 'Mijn FantasiaCraft'

Om in te kunnen loggen op ons Mijn paneel moet je eerst een account hebben aangemaakt.

Typ in je browser: 'mijn.fantasiacraft.nl' en klik vervolgens op 'Register one'. Nu kom je op een pagina waar je je Minecraft naam, Email en uniek wachtwoord in moet voeren. Vul deze informatie in en klik op de groene Register knop. Na dat je dit gedaan hebt kan je een error krijgen of wordt je door gestuurd naar de volgende pagina.

Als je een error hebt gekregen kan dit bijvoorbeeld komen doordat er al een account bestaat met deze naam, als dit het geval is maar jij hebt zelf geen account aangemaakt kan je in een ticket je account laten resetten.

Als je wordt doorgestuurd naar de volgende pagina, komt er een berichtje met dat je je email moet verifieren. Ga naar de ingevoerde mail en klik op de link, als je nu een error krijgt kan een van onze agents in een ticket je verder hebben, krijg je een groen berichtje dan is je account aangemaakt. Je kan nu inloggen met je gegevens. Verifieren in de server zelf is niet meer nodig.

Voor verdere vragen kan je altijd een ticket aanmaken of kan je verder kijken in onze knowledgebase.

Article Details

Article ID:
Rating :