Een attractie besturen met het paneel

Hoe bestuur ik een attractie met het paneel?

*Op het moment (21/11/2020) is het besturen van een attractie met paneel nog niet mogelijk*

Als jij VIP of VIP(+) bent heb je de mogelijk om online, via het paneel, een attractie te besturen. Dit is alleen mogelijk als je in de server bent en in de control room van de desbetreffende attractie bent.

Het is vrij simpel, ergens in de control room staat een bordje met [ParkControl] en daaronder de ID van de attractie. Heb je dit niet, dan is het niet mogelijk om die attractie te besturen via het paneel, klik op het bordje en er zal een berichtje in de chat verschijnen. Klik op dat bericht en er zal een web pagina geopend worden. Het kan zijn dat je nog moet inloggen, doe dit wanneer nodig, nu komt het paneel voor je en kan je beginnen met besturen.

Article Details

Article ID:
Rating :